Nhow Brussels

Brussels, Belgium

Sector

Hotel

The brief for Nhow Brussels was to create an ‘Art Hotel’ which we interpreted as a series of galleries and installations. The entrance is a typical ‘white box’ featuring an oversized hotel bed where guests can enjoy a series of curated projections. A chandelier is made from redundant TV screens/ The restaurant and bar reflect the local tradition of covering the public squares in carpets of flowers, while a glass wall offers views into an artists studio. The bedrooms are simple spaces with oversized canvas’ that slide across the TV, while the bathrooms are a graphic composition of pastel shades.

Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels
Nhow Brussels

More Hotel projects