HIDDEN HOUSE STUDIO

Lavenham, Suffolk

Sector

Work

Catalogue

Hidden House is the new studio for Project Orange in Lavenham, Suffolk. Originally an artist’s studio the building was extended and set into a stepped landscape. The timber frame is clad in cedar with double glazed W20 section windows it is only glimpsed from the street. It has been designed with underfloor heating, rain collection tanks and a high level of insulation. It reflects our values as a practice as we transition towards designing carbon positive buildings and learning to live in a regenerative culture.

HIDDEN HOUSE STUDIO

Arrival

HIDDEN HOUSE STUDIO

From the deck

HIDDEN HOUSE STUDIO

Front facade

HIDDEN HOUSE STUDIO

Kitchen

HIDDEN HOUSE STUDIO

Books

HIDDEN HOUSE STUDIO

At night

HIDDEN HOUSE STUDIO

Meeting room

HIDDEN HOUSE STUDIO

Hidden House

More Work projects